Linneskåp

Om bloggen, linneskåpet och mig

Ett linneskåp, en plats för förspilld kvinnokraft eller något användbart? Absolut det senare! Låt allt få sin plats, använd det som finns, ingenting mår bättre eller blir bättre för att det sparas till ett speciellt tillfälle som aldrig blir av.

Mitt linneskåp, bloggen, där jag samlar det som passerar min dag och min värld. Som företagare, entreprenör och människa i största allmänhet. En plats att väva ihop tankar och intryck helt enkelt!
Mitt hjärta slår extra för det svenska hantverket, den nordiska designen och det lite mer enkla och avskalade. Less is more stämmer ofta tycker jag. Men för all del, det händer absolut att jag faller pladask för det mer svulstiga och färgstarka också.

Som företagare älskar jag linet lite mer än annat, jag vill ha it och webben som hjälpmedel och anser att det ska vara enkelt, alltid! Jag kombinerar gärna mina erfarenheter på nya sätt. Alltid nyfiken på att prova nytt och nya utmaningar.

Du är också välkommen att besöka mitt andra linneskåp på nätet, www.svenskainredningsbolaget.se eller spaprodukter.nu för den som söker vardagslyx för kropp och själ.

Kontakta mig gärna: charlotte@svenskainredningsbolaget.se

/Charlotte

Annonser
TrackBack URI

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: