Linneskåp

januari 27, 2010

Gråväder och tappade sugar

Filed under: inspiration,kök,sovrum — charlotte @ 8:10 f m
Tags: ,

Nånstans här i januari är det lätt att tappa sugen. Det känns som en evighet innan solen börjar skina igen, grågrå känns vardagen trots att snön ligger där. Inga fåglar kvittrar. Allting liksom bara ligger ihopkrupet och väntar på att det ska sätta fart igen. Då gäller det att hitta sin egen trigger. Antingen börjar man längta som en galning eller så tar man tag i saken och gör nåt bra av januarimörkret (så gott det går).

Bild: egna bilder, Axlings linne på Formexmässan

Jag gör båda delarna här. En framåtblick över vad som komma skall. Gladare färger både ute och inne. Framförallt en större lust att vara ute. Jag väntar in en riktig dukkaramell i 100% lin. En avslappnad duk med en massa linkänsla. Den kommer att bli fantastisk på  vårens och sommarens kalasbord. Till sommarbädden kommer nya linnelakan i blå bolsterrand, också hellinne. Lakan som kommer att ge sommarens skönaste nattsömn. Dessa produkter ser jag verkligen fram emot att få in till heminrednings butiken om någon månad.

Bild: Axlings linne, linnelakan och kudde Fröjd

I väntan på ljusare och varmare tider rekommenderar jag att bädda med krispigt vita linnelakan, några fräscha kuddar och en härlig pläd. 100% linne i sängen ger den skönaste sovkomforten och det krispigt vita blir ljusterapi i väntan på det naturliga ljuset. Plus en bukett härliga tulpaner för att pigga upp köksbordet i den trötta morgonstunden.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: