Linneskåp

januari 19, 2010

Den vilda jakten på gruset

Filed under: allmänt — charlotte @ 2:42 e m
Tags: ,

Bilder: Electrolux

Det knastrar i vår hall, gruset dras in i drivor, slasket lämnar spår efter både lekande barn och promenerande föräldrar. Man kan liksom inte ducka det är bara att sopa på. Och så fort man dragit undan det värsta så fylls det på, igen och igen. Nåväl ett i-landsproblem kan man tycka och tänka. Men när dessutom dammsugaren lägger av mitt i alltsammans då är det lätt att sinnet rinner till. Särskilt eftersom det tydligen har valts fel i hyllan av dammsugarpåsar. Det tätade visst inte riktigt och så dog maskinen kvävningsdöden av sitt eget damm. Hur svårt kan det vara att standardisera dammsugarpåsdesignen?

En ny dammsugare inhandlades raskt. En som gör dammsugning till ett nöje påstår Electrolux. Nöjet blev det inte så mycket bättre med, men den funkar, gruset far in och stannar där det ska vara. Fast tung som stryk är den. Hur är det möjligt att en dammsugare väger lika mycket nu som i början av 1900-talet?

Vill man ha en alldeles egen spellista för sin egen dammsugardans kan man sätta ihop en sådan. Kanske kan den lyfta humöret inför och under städningen? Så får man väl sätta ihop en partylista för att fira väl genomförd städning sedan.

Annonser

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: