Linneskåp

november 20, 2009

En ny hall?

Filed under: hall — charlotte @ 7:34 f m
Tags: ,

Vintermörker, kallare tider och regn gör inte underverk för hallen och utrymmet där. Visserligen stuvas saker som skateboardar, sparkcyklar och hjälmar undan men hjälmarna byts snart ut mot andra hjälmar, kläderna blir fler och tjockare, mössor och vantar får snart trängas med skridskor… Blött och grus och lera…

Vi har gjort så gott vi kan med vår långsmala hall, men hur man än trixar så snubblar man hur som helst när man ska in och ut. Är det inte skor så är det skolväskor eller nåt annat. Man kan vinna en ny hall hos Residence just nu. Jag önskar att de menade det bokstavligt. Att vår trånga hall kunde bytas ut mot en ny större. Men så väl är det väl inte. Ny färg på väggarna är förvisso trevligt och förvaringen kan säkert förbättras några snäpp. Men faktum kvarstår ändå. Det är för trångt. Och så har vi kanske för mycket saker?

Sitter bra gör vi i alla fall, på den snygga väggfasta stolen från Edblad & Co. Det finns en del annat snyggt därifrån som jag gärna skulle komplettera med. Skohornet, kroklisten och någon av de andra krokarna de har. Kanske man i alla fall skulle sätta upp åtminstone skohornet på julklappslistan?

Bilder: Edblad & Co
Annonser

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: