Linneskåp

november 6, 2009

Julen smyger sig fram

Filed under: allmänt,inspiration — charlotte @ 1:00 e m
Tags: , , ,

shyness-dukning

Bild: Shyness

Bläddrade i tidningen Lantlivs julnummer. Ett sprakande nummer. Julen står definitivt för dörren, jo nu börjar jag längta lite allt. Längta efter att få jula till det lite här hemma. Det blir i och för sig aldrig något överdåd hos oss. Lite sparsmakat så där, less is more gäller oftast. Blommorna är den absolut viktigaste juldetaljen och det är härligt att få frossa i lökväxter som amaryllis, tazetter och hyacinter. Julrosorna får också gärna vara med. Vackra grupper av olika blommor och enstaka snittblommor, och alla varianter där emellan. Här står jag i startgroparna. Vi får se hur det blir i år.

Extra kul med lantlivs julnummer i år var den uppmärksamhet mina favoritleverantörer fått. Axlings linne och Shyness fanns väl representerade. Linne och vacker spets, kuddar och plädar. Allt som behövs för en härlig textilfrossa till jul. Kolla numret och låt er inspireras!

Bland annat fanns: Kudde First Love, lapptäcke av linne, lamullspläd, vackra spetslakan och örngott, handdukar av grovt linne.

lapptackepladkudde

Annonser

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: