Linneskåp

november 2, 2009

Mer plädmys med vinstchans

Filed under: allmänt,vardagsrum — charlotte @ 11:19 f m

lamulls-plädar

Höstmörker, kura skymning, tända stearinljus och krypa upp i soffhörnet under pläden. Allt är inte elände med novembermånad. Filtar, plädar, raggsockor, levande ljus och stickade yllekoftor gör allt lite mer uthärdligt och ombonat. En av favoritsysselsättningarn just nu är att samla ihop mig och barnen under pläden och läsa Harry Potter. För vilken gång i ordningen vi läser vet jag inte men vi vandrar gärna runt på Hogwartsslottet tillsammans. Högläsning överhuvudtaget är en bra grej. På sommaren på filten på gräsmattan och på vintern under filten i soffhörnet.

Vill man vinna bästa soffmyspläden så kan man göra det hos Annika med bloggen Flexinredning. Det är den härliga skotskrutiga lammullspläden från Shyness som den lycklige kan kamma hem. Vedeldad brasa kan ju också passa fint så här års och där har Annika också en del fina bilder, bland annat den här öppna spisen med tillhörande vedpelare som jag föll pladask för.

Hos svenskainredningsbolaget.se bjuder vi på en del annan plädinspiration också, i ull och i lin. Om man inte vinner eller om man vill ha fler (familjen kanske inte ryms under en och samma).

Annonser

3 kommentarer

 1. Ja hösten är en riktig plädtid. Härligt att mysa ner sig i soffan. Ska nog ta och tävla om en…

  Kommentar av fröken Kumlin — november 2, 2009 @ 2:22 e m

 2. Plädar är ett måste i soffan! Jag älskar dem. De här var så fina, så jag måste naturligtvis också tävla:)

  Susanne

  Kommentar av Brunkullan med mosipperötter — november 2, 2009 @ 7:21 e m

 3. Plädar får man aldrig för många av på hösten, det är mystider nu!

  Kommentar av Purple Area — november 11, 2009 @ 7:00 e m


RSS feed for comments on this post.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: