Linneskåp

augusti 31, 2009

Formex och inspirerande efterarbete

Filed under: design,inspiration,kök,sovrum — charlotte @ 9:25 f m
Tags: , , ,

formexhost2009

Pressbilder Formex

Försöker bringa struktur i mina beställningar och leverantörer, det är många mässintryck som behöver smältas. Det blir inte så många nya leverantörer till hösten, snarare utökade samarbeten med de jag redan har. Jag väntar in en massa spännande och snyggt till svenskainredningsbolaget.se framförallt ifrån Axlings linne och Shyness. Nyheterna blir framförallt till sovrum och kök. Nya spetslakan, fler linnedukar och dukar med spets, lapptäcken i linne dyker bland annat upp efter hand. Både Axlings och Shyness fanns väl representerade i den välgjorda utställningen på Formexmässan. Många duktiga bloggar har gjort många bra blogginlägg med inspirerande bilder från Formex, spana bla in Husmusen och Hemmariket.

Så var jag ju tvungen att känna på sammetspläden som tagits fram i samarbete mellan Estride och Lisa Bengtsson som jag bloggade om för ett tag sedan. Och, den var verkligen så ljuvlig som man kan gissa och tro! Det måste vara den ultimata pläden för min schäslong.

sammetsplad

Pressbild Formex

Annonser

3 kommentarer

  1. Ja det var verkligen många intryck. Det var ju första gången för mig i år och jag känner att det kommer ta lite tid att smälta allt. =)

    Kommentar av fröken Kumlin — augusti 31, 2009 @ 10:08 f m

  2. Tack för länken och finfina textiltips!

    Kommentar av Hemmarikets Charlotte — augusti 31, 2009 @ 3:55 e m

  3. Härligt med lite inspirationsbilder från Formex. Besökte också mässan i några timmar, men det är alltid kul att se andras intryck och vad de fastnade för. Härlig blogg du har!

    Kommentar av FURNISH.etc inredningsblogg — september 16, 2009 @ 12:47 e m


RSS feed for comments on this post.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: