Linneskåp

augusti 20, 2009

Bäddat för plädmys

Filed under: sovrum,vardagsrum — charlotte @ 5:21 e m
Tags: ,

plad-shyness

Höstterminen har satt fart. Skolbarnen packar skolväskorna igen och sommarlättja har bytts ut mot vardagsrutiner. De idéer man fick i hängmattan i somras börjar nu omsättas till verkliga planer tillsammans med kollegor och samarbetspartners. Jag gillar hösten och just den här hösten känns extra spännande. Nya projekt finns både inom svenskainredningsbolaget.se och den planerade systerbutiken, spaprodukter.nu, som kommer inom några veckor.

Ett annat säkert hösttecken är att försäljning av plädar tar fart. Just nu har svenskainredningsbolaget bara Shyness klassiska lammullspläd. Eller, så bara är ju inte det. Plädarna är fantastiskt vackra och går så fint ihop med övrigt sortiment. Kuddar, påslakan med spets eller linnelakan, det är kul när man ser att den röda tråden finns tvärs igenom sortimentet. Ska ta en ordentlig plädletarrunda på Formexmässan nästa vecka också. Vi får se vad det kan bli. Klippan har massor av härliga filtar och plädar. Sedan måste jag definitivt spana in plädsamarbetet mellan Lisa Bengtsson och Estride. Silkessammetspläd med Lisas rosor, det måste vara så ljuvligt som det låter!

Annonser

1 kommentar

  1. […] var jag ju tvungen att känna på sammetspläden som tagits fram i samarbete mellan Estride och Lisa Bengtsson som jag bloggade om för ett tag sedan. Och, den var verkligen så ljuvlig som man kan gissa och […]

    Pingback av Formex och inspirerande efterarbete « Linneskåp — augusti 31, 2009 @ 9:26 f m


RSS feed for comments on this post.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: