Linneskåp

mars 13, 2009

Lovikka i ny tappning

Filed under: design,shopping — charlotte @ 9:57 f m
Tags: , , ,

Här snöar det fortfarande! Hur kan det vara så? När allas vårradar slagit på så sätter det i gång. Mer vitt till folket. Så vi får traska runt i vårt vitblöta Stockholm ett tag till verkar det. Lovikkavantarna kan inte läggas på hyllan.

Däremot kan man spana in det nya modemärket Heart of Lovikka. En flört med gammal hantverkstradition från Lovikka. Som de själva säger, de har klätt upp Lovikkavanten för catwalken. Till catwalken längtar jag inte men kan mycket väl tänka mig att botanisera i deras kollektion av koftor, tröjor, klänningar och kjol plus en mängd accessoarer. Allt i finaste merinoull från välmående får.

Det här gillar jag!

pressbild Heart of Lovikka

pressbild Heart of Lovikka

Annonser

3 kommentarer

 1. Interesting how an Italian in Italy can be so blaze about mulesing when it’s not the skin and flesh from around his backside that’s getting cut off. Läs hela artikeln på

  http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/merinoull-fortsatt-plaagsam-309502
  http://fw.farmonline.com.au/news/nationalrural/wool/general/awi-made-a-mulesing-mistake-zegna/1694214.aspx

  Jag anser att man inte ska köpa kläder i merinoull!

  Kommentar av Erika — december 30, 2009 @ 9:47 f m

  • Det ställer krav på både leverantör och konsument att reda ut vad man köper. Är man osäker som konsument så är det bäst att avstå.

   Kommentar av charlotte — december 30, 2009 @ 11:09 f m

 2. Varför köpa läder, päls, merinoull som kommer från plågade och döda djur när det finns så fina alternativ!!! Jag håller Charlotte, är man osäker som konsument så ska man avstå! Bäst för miljön att köpa svenskt, tillverkat i sverige!

  Kommentar av Jenny — december 30, 2009 @ 12:58 e m


RSS feed for comments on this post.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: