Linneskåp

februari 3, 2009

Silkessömn

Filed under: inspiration,sovrum — charlotte @ 8:10 f m
Tags: , , ,

Siden, sammet, trasa, lump minns jag min farmor ramsade för mig för en evighet sedan. Siden och sammet, visst är det ord som låter lyx och flärd? Särskilt när det är silke det handlar om. Den lilla larven som spinner in sig i en puppa av ytterst tunna trådar, som sedan tas om hand och ger oss ett antal produkter med fantastiska egenskaper.

Ett täcke av silkesvadd står på min önskelista. Det skulle komplettera mina linnelakan på ett suveränt sätt och ge mig en vardagslyxig nattsömn. Estride, ett företag som specialiserat sig på silkesprodukter säljer dem (jag har varit och längtansfullt kännt på dessa otroliga täcken). Silkesvadd av mullbärssilke varsamt instoppat i ett fodral av miljövänlig bomull. Och när jag ändå håller på att önska lägger jag till en av Estrides fantastiska plädar i silkessammet. Måste kännas på – absolut (man vill aldrig släppa)!

eget kollage av bilder från Estride

eget kollage av bilder från Estride

Annonser

1 kommentar

  1. Hej rara du!
    Vad glad jag blev av inlägget om Estrides fina produkter! Har du sovit i ett silkestäcke? Det är helt fantastiskt skönt med den sammanhängande sömnen som täcket ger. Inte för varmt inte för kallt. Bara helt ljuvligt. Och klimatsmart. Silkessammetsplädarna får jag hem i svart och chokladbrunt i maj!
    Silkeshälsningar från Helén/Estride AB

    Kommentar av Helén Engström — mars 27, 2009 @ 4:55 e m


RSS feed for comments on this post.

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: