Linneskåp

februari 1, 2009

Shyness – Nytt lovande varumärke

Filed under: badrum,inspiration,shopping,sovrum — charlotte @ 9:59 f m
Tags: , ,

På Formex kom jag i kontakt med Anna Bilén och hennes nystartade och mycket lovande varumärke – Shyness.

Klassisk enkelhet, elegans och en känsla för detaljer utmärker hennes första kollektion tycker jag. Det finns en tanke och en långsiktighet bakom hennes design och materialval. Shyness badtextilier är tillverkade av ekologisk bomullsfrotté och bäddtextilierna i Öko-Tex med strävan mot en helt igenom ekologisk produkt. Ett helhetstänkande som jag är övertygad om kommer att vinna i längden.

I sin första kollektion bjuder Shyness på textilier för både sovrum, badrum, kök och vardagsrum. Det märks att det är genomtänkt och genomarbetat. Låt kuddar och plädar vandra mellan sovrum och vardagsrum, de passar bra överallt. Servetterna paketeras och säljs med ett vackert band som sedan blir en passande servettring.

foto Shyness

foto Shyness

foto Shyness

foto Shyness

foto Shyness

foto Shyness

foto Shyness

foto Shyness

Det här känns spännande! Sänglinne och handdukar kommer att finnas med i sortimentet hos svenskainredningsbolaget.se så snart de finns tillgängliga i mars.

Annonser

2 kommentarer

  1. Jag fastnade också för deras koncept när jag läste om dem i lokaltidningen. Sänglinnet ger mycket behagliga vibbar av en svunnen tid. Det skall bli roligt att följa märket!

    Kommentar av Weronica - En mammas dag — februari 1, 2009 @ 11:33 f m

  2. Å det var en trevlig blogg med vackra ting! Speciellt med gammaldags sänglinne! Återkommer säkert. /Anna -annahofsweden.se

    Kommentar av Anna Forsell — februari 22, 2009 @ 11:15 e m


RSS feed for comments on this post.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: