Linneskåp

januari 19, 2009

Träsko på bred front

Filed under: inspiration,shopping — charlotte @ 3:53 e m
Tags:

Träskorna hänger i, är de här för att stanna? På sjuttitalet var det skon som gällde, på var mans och kvinnas fot. Vet inte hur många par man slet ut per säsong men tappade man gummisulan på klacken, vilket man till slut gjorde (med eller utan hjälp) så blev det inte mycket kvar. Träskon var för övrigt den ultimata krocketskon. Träskon på foten, foten på klotet och så gick det att krocka i väg den andra bollen långt, långt. De riktigt coola killarna slog spik i klacken och så kunde man slå gnistor då man cyklade, ner med skon i asfalten i farten bara.
Nog med träskonostalgi.

Träskorna befinner sig mer i finrummet denna gång. Trendigare, roligare och mer varierad. (Däremot så har jag inte spanat in några coola herrvarianter.) Skon fanns på bred front bland montrarna på årets Formexmässa. Alltså inte bara en sko för skobutiken utan också för inredningsbutiken.

bild swedish hasbeens

bild swedish hasbeens

Hasbeens har jag bloggat om tidigare men de är definitivt en av favoriterna, nu kommer deras väskor också. Värt att kollas in!
Eller varför inte stoppa in sommarfoten i en bourdeaux-färgad Sweatheart från Inga from Sweden?

Vackrast av dem alla är dock Åsa Westlunds finträskor! Produktionen trasslar vad jag förstår. Jag hoppas att det reder ut sig så att vi får se fler sköna kollektioner!

kollage av bilder från Åsa Westlunds kollektion

kollage av bilder från Åsa Westlunds kollektion

Annonser

1 kommentar

  1. Titta på våra träskor http://www.tessamimmiclogs.se

    Kommentar av Tessa & Mimmi clogs of Sweden — januari 19, 2009 @ 7:01 e m


RSS feed for comments on this post.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: