Linneskåp

november 22, 2008

Flatshare

Filed under: design,kök — charlotte @ 8:38 e m
Tags: , , ,

Det var länge sedan nu. Men visst minns jag irritationen över gammal mat och försvunnen mjölk. Livet i studentkorridorer och delade lägenheter är ett minne blott. Ett eget kylskåp, eller i allafall kylskåpsmodul hade suttit fint under dessa år.

En kreativ Österrikisk designstudent har tydligen också tröttnat på att dela och blanda ihop. Stefan Buchberger vann årets upplaga av tävlingen Electrolux Design Lab med sitt kreativa och snygga kylskåp. En basmodul och upp till fyra stapelbara kylenheter. Användarna kan bara öppna sin modul. Maten är således i trygt förvar och de gamla resterna och smulorna är bara ens egna. Smart och supersnyggt!

Jag kan ana ytterligare ett användningsområde. I familjen, när man vill se till att favoritjuicen och favoritpålägget finns kvar även efter tonårsinvasionen…

pressbild, Electrolux

pressbild, Electrolux

Annonser

2 kommentarer

  1. Men oj vad smart! Det vore nåt för oss, maken har en viss förmåga att aldrig ställa saker där de bör stå vilket resulterar i att saker hamnar bakom annat.. kram

    Kommentar av Hem och Lycka — november 22, 2008 @ 10:16 e m

  2. Som härdad student kan jag bara säga att det är ett dömrkylsåp för de som bor eller någonsin har bott i korridor. Kan lova dig att saker mystiskt försvinner och man mixar och blandar ihop så det är ett under att man har nåt att äta ofta.

    Kram Mia

    Kommentar av Mia — november 24, 2008 @ 11:46 f m


RSS feed for comments on this post.

Blogga med WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: